fbpx

Gelpolish – Gellak

Gelpolish combineert de eigenschappen van gel en nagellak, dit zorgt er voor dat je nagels er +/- 3 weken top uitzien. Gelpolish beschermt tevens je natuurlijke nagels tegen invloeden van buitenaf.

Gelpolish 

Gelpolish combineert de eigenschappen van gel en nagellak, dit zorgt er voor dat je nagels er +/- drie weken top uitzien.

Wil je extra stralen dan kan je kiezen voor chrome, steentjes of mooie nailart. Gelpolish beschermt tevens je natuurlijke nagels tegen invloeden van buitenaf. 

Wist je dat ik regelmatig mee doe aan foto wedstrijden? I love nailart en mijn creatieve brein gaat op tilt als ik een mooie uitdaging krijg.

Laat je kunstnagels zetten? Ook daar kan  je een gelpolish behandeling bij boeken.

}

60 - 90 min

Keuze uit 170 kleuren

Nailart is mijn specialisme

Voor elke gelegenheid de juiste kleur

Vanaf € 32,50

Cadeaubonnen verkrijgbaar in de salon

Gelpolish in combinatie met een IBX behandeling zorgt voor extra stevige natuurlijke nagels. Zijn je natuurlijke nagels niet in top conditie dan is deze behandel combinatie aan te bevelen. Ik adviseer je graag of plan een gratis advies gesprek.

“Nog niet overtuigd?”

Twijfel jij over een behandeling, plan dan een gratis adviesgesprek. Ik zal je nagels analyseren en je adviseren welke behandeling het beste bij jou past. Het kost je 15 minuten en je krijgt advies van een expert. Plan hier online je gratis adviesgesprek of neem contact met mij op.

Pin It on Pinterest

Share This