fbpx

PROBLEEM NAGELS? IBX IS JOUW GEHEIME WAPEN!

Een IBX behandeling versterkt, herstelt en beschermt de natuurlijke nagel van binnenuit. Heb je slappe dunne nagels, splijten ze snel of heb je schilferige nagels en witte vlekjes? Dan is IBX dé juiste oplossing om je natuurlijke nagels te herstellen.

?

Strijd je tegen inscheurende, broze nagels die meer frustratie dan flair toevoegen aan je handen? Verberg ze niet langer achter tijdelijke oplossingen. Ontdek wat IBX voor je nagels gaat betekenen, en ga nu voor echt resultaat? Gezonde natuurlijke nagels!

ik ga jou helpen

Ik ben Brenda, een gepassioneerde professionele nagelstyliste gespecialiseerd in de verzorging en behandeling van natuurlijke nagels. De afgelopen 9 jaar heb ik mij gespecialiseerd in de anatomie en pathologie van de natuurlijke nagels. En heb al vele klanten zoals jij geholpen om hun nagels weer in topconditie te krijgen en te houden.

In mijn IBX-gecertificeerde nagelstudio in Raalte staat jouw nagel gezondheid voorop. Ik geloof niet in tijdelijke oplossingen of het simpelweg camoufleren van nagelproblemen. Echte gezonde nagels beginnen bij de basis – en dat is precies waar mijn behandelingen zich op richten. Jouw nagelproblemen worden bij de wortel aangepakt, zodat je niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn van prachtige, natuurlijke nagels kunt genieten.

Ik hanteer een filosofie die eenvoudig maar krachtig is: Op een slechte fundering kan je nooit een huis bouwen! Elke behandeling is gericht op het versterken van je nagels “de fundering”, zodat je met vertrouwen kunt bouwen aan de uitstraling die jij wenst te behalen.

Ben je klaar om afscheid te nemen van nagelproblemen en te investeren in de gezondheid van je natuurlijke nagels? Boek dan direct je gratis advies gesprek, en ontdek hoe mijn expertise jou kan helpen om de nagels van je dromen te realiseren.

Nagelstudio Raalte helpt met probleemnagels GRATIS en persoonlijk advies gesprek

wat is ibx?

IBX is een revolutionaire behandeling die jouw nagels van binnenuit herstelt en versterkt. In tegenstelling tot veel andere behandelingen die slechts een laagje over jouw nagels leggen, pakt IBX het probleem aan bij de bron. Het resultaat? Gezondere, sterkere nagels in slechts 9 behandelingen!

voordelen van ibx?

  • Herstelt en versterkt de natuurlijke nagelstructuur
  • Professioneel product
  • Duur behandeling slechts 20-30 minuten
  • Zichtbaar resultaat na enkele behandelingen
  • Werkt nog beter in combinatie Dadi`Oil en Dadi`Lotion

is ibx geschikt voor mijn probleem?

IBX is ideaal voor iedereen waarvan de nagels in een slechte conditie zijn. Heb je last van broze, ingescheurde, slappe nagels, werk je in de zorg of horeca en hebben je handen vaak contact met water? Dan is een IBX behandeling echt een aanrader voor jou.

stop met het camoufleren van probleemnagels

Het is een veelvoorkomend probleem: nagels in slechte conditie die worden verborgen onder producten zoals gelpolish, acrylnagels of gelnagels. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze behandelingen je probleemnagels alleen maar verder verzwakken en uiteindelijk kan leiden tot nagels waarop geen enkel product meer kan hechten.

een ibx behandeling is uniek

Een IBX behandeling is uniek omdat het een product is dat speciaal voor jouw nagelprobleem is ontwikkeld. IBX heeft als enige product de unieke eigenschap dat je nagels van binnenuit versterkt worden. Camoufleren van de natuurlijke nagels met kunstnagels of nagellak is niet meer nodig. Je richten op het herstel van de natuurlijke nagels is belangrijk om weer een goede fundering te krijgen. Om de behandeling extra kracht bij te zetten is er een speciale nagelriem/verzorgingsolie die verrijkt is met een niet synthetische vitamine E, en een blend van 21 etherische oliën die werken als een natuurlijke antioxidant en ook nog eens erg lekker ruikt.

ibx behandeling zo werkt het

De IBX behandeling bestaat uit negen sessies bij mij in de salon die elk tussen de 20 en 30 minuten duren.Tijdens elke sessie versterk ik de natuurlijke nagels en geef ik je tips over het gezond houden van je nagels. Na de negen behandelingen zijn je nagels weer zo gezond dat ze met een beetje liefde van jezelf en de verzorging met Dadi`Oil nog sterker en gezonder zullen worden.

voordelen van een ibx behandeling

De voordelen van de IBX behandeling zijn talrijk.

  • Ten eerste zul je merken dat je natuurlijke nagels sterker en gezonder worden.
  • Na drie behandelingen zal je al verschil zien.
  • Je nagels breken minder snel en zullen er mooier en gezond uitzien.
  • Je zal merken dat je nagels gaan groeien.

Een IBX behandeling is niet alleen effectief, maar ook natuurlijk. Ik gebruiken geen schadelijke chemicaliën of kunstnagels die je nagels kunnen beschadigen. In plaats daarvan richt ik mij volledig op het gezond maken van jouw natuurlijke nagels.

Voordelen van een IBX behandeling

wat zeggen mijn klanten

Ilse van Overbeek

Met mijn probleem nagelriemen serieus genomen bij Brenda. Goed plan opgezet om het flink aan te pakken. Volgens Brenda komt het goed, ik heb er vertrouwen in.

Voordelen van een IBX behandeling

Jolanda Tabak

Vandaag bij BREN New nails. Ze heeft me goed uitgelegd wat het probleem van mijn nagels zijn. Ik heb er goede hoop dat het goed komt en vertrouwen. De studio zag er prachtig uit.

Nadieh Jansen

Brenda werkt zorgvuldig en weet waar ze het over heeft. Geeft fijne duidelijke en goede adviezen, gezellig in de omgang en helpt liever een klant goed, dan snel en onzorgvuldig. Geen lopende band werk maar duidelijk persoon gericht!

ibx nail treatment bij beschadigde nagels of nagelproblemen zoals nagelbijten

Roos Oldenhof

Ontzettend goed geholpen. Begin april kwam ik voor het eerst bij Brenda. Ik beet eigenlijk al zolang ik mij kon herinneren op mijn nagels. Samen hebben we gewerkt naar sterke natuurlijke nagels. Nu heb ik zelfs nagels die gezien mogen worden! Brenda is enthousiast, gemotiveerd en ontzettend aardig. Dankjewel!

Wil je dit?

Heb je genoeg van broze, inscheurende nagels die je zelfvertrouwen ondermijnen? Stop met het verbergen van je nagelproblemen onder kunstproducten die je meer kosten dan ze oplossen. Voor vier sets kunstnagels betaal je al snel €250, zonder dat jij je nagelproblemen echt oplost. Stop met geld verspillen aan het verbergen van je probleemnagels!

Of een echte oplossing!

Bij Bren New Nails bieden we je een duurzame oplossing met mijn revolutionaire IBX-behandeling. Voor dezelfde prijs als vier sets kunstnagels, krijg je negen behandelingen die je natuurlijke nagels van binnenuit herstellen en versterken. Dat is slechts € 27,67 per behandeling. Een fractie van de prijs om jouw natuurlijke nagels gezond en sterk te krijgen.

Flexibele Betaling
Ik begrijp dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom kun je de totale kosten van €249 in twee delen betalen. Tijdens je vijfde behandeling betaal je pas het tweede deel, waardoor je zonder zorgen kunt beginnen aan het herstel van je natuurlijke nagels.

Gratis adviesgesprek
Twijfel je nog? Laat mij je overtuigen. Boek een GRATIS adviesgesprek van 15 minuten en ontvang waardevolle informatie over de conditie van jouw natuurlijke nagels. Jij bent uniek en met jouw informatie en mijn expertise stel ik een uniek behandelplan op om jouw nagelprobleem op te lossen. Helemaal gratis en zonder verplichtingen.

En er is meer! Iedereen die tijdens het advies gesprek besluit met mij een samenwerking aan te gaan ontvangt een GRATIS fles Dadi’Oil en Dadi’Lotion t.w.v. € 36,45.
Deze verzorgingsproducten ondersteunen het herstelproces en zorgen voor langdurige resultaten.

Boek nu je gratis afspraak
Wacht niet langer. Zet nu de eerste stap naar gezonde natuurlijke nagels en samen bouwen wij aan een goede fundering.

Veel gestelde vragen?

Vraag: Hoe lang duurt een behandeling?

Antwoord: Elke behandeling duurt tussen de 20 en 30 minuten. We bieden een reeks van 9 behandelingen aan om de beste resultaten te bereiken.

Vraag: Moet ik er veel moeite voor doen?

Antwoord: Nee, de behandeling is eenvoudig en gemakkelijk. Tijdens elke sessie versterken we de natuurlijke nagel en geven we tips over het gezond houden van je nagels. We vragen je alleen om 3 keer per dag Dadi`Oil nagelriemolie en Dadi`Lotion aan te brengen.

Vraag: Hoe houd ik mijn nagels sterk na de behandelingen?*

Antwoord: Het is belangrijk om je nagels goed te verzorgen om ze sterk en gezond te houden.
Ik raad aan om Dadi`Oil nagelriemolie en Dadi`Lotion regelmatig te blijven gebruiken en om je nagels niet te knippen met een nagelknipper, maar ze voorzichtig te vijlen. Vermijd ook het gebruik van agressieve nagellakremovers en draag handschoenen bij het doen van huishoudelijk werk.

Boek vandaag nog je gratis adviesgesprek!

Wil jij je handen weer laten stralen en stoppen met het verbergen van je handen?
Boek vandaag je gratis adviesgesprek en ontdek hoe je in slechts 9 behandelingen sterke, gezondere nagels kunt hebben. En als je vandaag je gratis adviesgesprek boekt en besluit om met de behandeling te beginnen, ontvang je een Dadi`Oil nagelriemolie en Dadi`Lotion T.w.v: € 36,45 helemaal gratis! Maar wees snel, want deze aanbieding is slechts tijdelijk beschikbaar.

Pin It on Pinterest

Share This