fbpx

Handen fotografie met je smartphone

Wil jij betere foto’s leren maken met je smartphone voor al je sociale media posts, e-mails en je website? De mooiste nagelsets zet je bij je klanten, maar hoe maak je daar nu het perfecte plaatje van? Ron Rutgers van Foto-Concept, één van de meest bekende fotografen op het gebied van nagelstyling, leert je om met minimale middelen prachtige resultaten te krijgen.

Brenda Walraven

Educator & motivator

Do It Yourself Handen fotografie met je smartphone door Ron Rutgers

Wil jij betere foto’s leren maken met je smartphone voor al je sociale media posts, e-mails en je website? De mooiste nagelsets zet je bij je klanten, maar hoe maak je daar nu het perfecte plaatje van? Ron Rutgers van Foto-Concept, één van de meest bekende fotografen op het gebied van nagelstyling, leert je om met minimale middelen prachtige resultaten te krijgen.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de workshop leer je om zelf reclameachtige foto’s van je gemaakte nagels te maken. De onderwerpen welke aan bod zullen komen zijn basis techniek, stand van je camera, licht, achtergrond en accessoires, poses, wanneer volstaat de smartphone foto en wanneer kies je toch voor een andere optie en natuurlijk aandacht voor rechten, regels en wetgeving.

Datum: 7 juni 2020
Waar: Raalte
Tijd: 10.00 uur tot 16.00
Prijs: € 149,- incl. 21% BTW
Lunch: Is inbegrepen, koffie en thee, fris.
Model nodig: Ja, geen collega stylist mits betaald.

Wat verwachten we van jou?
Thuis zet je alvast een set nagels op je model
(zorg voor een model met mooie handen!) waarbij je 9 nagels alvast voorziet van een design. Dit mag een (uitgebreide) nail-art zijn, maar ook een mooie French manicure.

De overgebleven nagel (liefst de wijs- of middelvinger) ga je tijdens de workshop afmaken, en leer je gelijk hoe je uniforme stap voor stap foto’s maakt. Vergeet niet om naast een eigen model (geen collega stylist, tenzij tevens betalend deelnemer van de workshop), ook je eigen materialen en penselen mee te nemen.

En denk ook aan passende accessoires t.b.v. de eindfoto. Zodra de nagels af zijn ga je zelf, met behulp van Ron, aan de slag om de nagels te fotografen en zal Ron ook een professionele eindfoto van jouw creatie maken welke je nadien volledig bewerkt speciaal voor gebruik op internet zal ontvangen.

Deze inspirerende training is voor startende en gevorderde nagelstylisten geschikt. Ik heb deze training in 2018 zelf ook gedaan. Ik heb zelf het belang hiervan ondervonden. Onderstaand zie je mijn foto voor de training en een foto zoals ik nu foto`s maak.

Onderstaande foto na de training

“Voor de mensen die deelgenomen hebben aan de workshop hebben wij een speciale besloten Facebook pagina opgericht waar ze nog aanvullende info kunnen vinden en ook vragen kunnen stellen.”

Meld je snel aan en vul het inschrijfformulier in.

meld je vandaag nog aan

 

Algemene voorwaarden workshops & trainingen

2 + 14 =

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden workshops & trainingen

Niet meer met je handen in je haar “Bren new nails” 

  1. Zodra u zich ingeschreven heeft voor een workshop of training of opleiding ontvangt u een email met hierin onder genoemde voorwaarden.
  2. Aanmelden voor een workshop, training of opleiding kan via PB, mail, whatsapp en via de website. De inschrijving is definitief wanneer u de factuur met het inschrijvingsgeld volledig voldaan heeft. 
  3. Na inschrijving heeft u een bedenktermijn van 14 dagen. Schrijft u zich in binnen 14 dagen voor aanvang van de workshop, training of opleiding dan vervalt de 14 dagen bedenktijd. Door de aanvraag te verzenden ga je akkoord en zie je af van de 14 dagen bedenktijd.
  4. Workshops en trainingen zijn onder voorbehoud, bij te weinig deelnemers behoud ik het recht om de trainingen te annuleren, of deze op een andere datum te laten plaatsvinden.
  5. Workshops en trainingen dienen minimaal 48 uur voor aanvang training te worden geannuleerd om het recht op restitutie te behouden.
  6. Bij het boeken van een workshop of trainingen waar een externe docenten voor is ingehuurd is geen restitutie mogelijk.
  7. De duur van het contract betreft het workshop / trainings schema.
  8. Wij gaan met zorg om met vertrouwelijke informatie, dit wordt ook van u verwacht als wederpartij.
  9. Er worden certificaten uitgereikt. Het is geen erkende branche.

Algemene voorwaarden gelden per 5 augustus 2019.

Pin It on Pinterest

Share This